Detroit 2013: Lincoln MKC Concept - versiunea premium a lui Ford Kuga

Detroit 2013: Lincoln MKC Concept - versiunea premium a lui Ford Kuga

Lincoln a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Detroit noul concept MKC. SUV-ul american a fost conceput pe platforma lui Ford Kuga si va intra in cel mai scurt timp in segmentul premium.

Cel mai mic Lincoln contruit vreodata are o lungime de 4.550 mm, o latime de 1.932 mm si o inaltime de 1.607 mm. Ampatamentului acestuia masoara 2.712 milimetri si, comparativ cu Ford Escape (versiunea din State a lui Kuga) este mai lung si mai lat.

Asa cum era de asteptat, Lincoln MKC preia motorul de 2.0 litri EcoBoost, aceeasi unitate de pe Escape. Desi oficialii producatorului american nu au anuntat cand vom vedea o versiune de productie a lui MKC, exista zvonuri conform carora, conceptul prezentat la Detroit este foarte aproape de forma finala.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Motorizarea, interiorul, partea frontala, jantele si grila par a fi gata sa intre pe linia de productie, singurele elemente specifice unui concept fiind la nivelul portierelor si al oglinzilor.

| de | Sursa: Lincoln

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?