Detroit 2013: Mini Paceman JCW continua fiesta americana

Detroit 2013: Mini Paceman JCW continua fiesta americana

In cazul in care va intrebati ce este cu acest titlu, va voi raspunde pe scurt. Noaptea trecuta, oficialii Mini au prezentat noul Paceman John Cooper Works, motiv pentru care, petrecerea in Detroit a continuat pana tarziu.

Noua versiune sport a lui Paceman vine cu un kit aerodinamic special, cu o suspensie imbunatatita si cu jante de 18 inch din aliaj. De asemenea, britanicii nu au uitat nici de sistemul de evacuare dublu si nici de caroserie, pe suprafata careia au aplicat o serie de elemente de culoare rosie, pentru a contrasta cu negrul de baza.

La interior, britanicii vin cu un volan sport special, cu scaune sport si cu ceasuri inchise la culoare. Sub capota regasim motorul de 1.6 litri cu patru cilindri ce dezvolta 208 CP si 280 Nm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In functie de preferinte, acesta poate fi cuplat la o transmisie manuala cu sase rapoarte sau la o cutie manuala tot cu sase viteze. Ambele cutii, transmit puterea motorului celor patru roti cu ajutorul unui sistem de tractiune integral. Multumita acestor artificii tehnice, crossover-ul din ALbion poate sprinta de la 0 la 100 km/h in 6.5 secunde, iar viteza maxima se cifreaza la 204 km/h.

| de | Sursa: Mini

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?