Detroit 2014: Audi Allroad Shooting Brake Concept - In pregatirea noului TT

Detroit 2014: Audi Allroad Shooting Brake Concept - In pregatirea noului TT

Audi a expus in cadrul Salonului Auto de la Detroit conceptul Allroad Shooting Brake. Desi vorbim despre un concept extrem de mare ca dimensiuni, oficialii Audi ne-au asigurat ca avem de-a face cu un prototip din care va deriva viitorul roadster TT.

Audi Allroad Shooting Brake Concept masoara 4200 mm in lungime, 1850 mm in latime si 1410 mm in inaltime. Acesta vine cu un ampatament de 2510 mm si se bucura de un set de jante unic de 19 inch. Pentru ca totul sa fie futurist, inginerii germani au cladit conceptul cu ajutorul fibrei de carbon ranforsata cu plastic.

Sub capota regasim un motor conventional de 2.0 litri TFSI pe benzina capabil sa ofere 292 de cai putere si 380 Nm. Acesta va lucra alaturi de un motor electric ce ofera 54 de cai putere si 270 Nm ce a fost integrat in cutia de viteze S-Tronic cu sase rapoarte. De asemenea, exista si un al doilea motor electric montat pe puntea spate ce ofera 155 de cai putere si 270 Nm.

Multumita acestui aranjament, Audi Allroad Shooting Brake se lauda cu un total de 408 CP si 650 Nm. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 4.6 secunde, iar viteza maxima a fost limitata electronic la 250 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Si mai impresionant este consumul de carburant anuntat de Audi: 1.9 litri la 100 de kilometri si emisii de CO2 de doar 45 de grame per km.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?