Detroit 2015: Noul Audi Q7 si-a facut aparitia pentru prima data in fata publicului

Detroit 2015: Noul Audi Q7 si-a facut aparitia pentru prima data in fata publicului

La finalul anului trecut, Audi a prezentat noua generatie a lui Q7. Astazi, cel mai nou produs al constructorului din Ingolstadt a fost expus in premiera internationala in cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Audi Q7 are o masa totala de 1995 de kilograme, cu 325 km mai putin, si promite 41 de mm in plus spatiu pentru cap in dreptul scaunelor fata si 23 de mm mai mult pentru pasagerii din spate.

La nivel estetic, vedem noua grila singleframe cu blocurile optice deja celebre, in timp ce zona posterioara este caracterizata de luneta inclinata si de noile stopuri.

La interior, sistemul de infotainment MMI face casa buna cu Virtual Cockpit. Acasta din urma inlocuieste vechile ceasuri de bord clasice cu unele digitale care ofera mult mai multa informatie pentru sofer. De asemenea, noul Audi Q7 va integra sistemele Google Android Auto si Apple CarPlay.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, Audi Q7 va sosi cu doua motoare V6 de 3.0 litri. Versiunea TDI promite 272 de cai si 600 Nm, in timp ce varianta TFSI se lauda cu 333 de cai si 440 Nm. Cei care vor si mai mult de la noul Audi Q7 pot astepta versiunea e-tron quattro. Aceasta integraza motorul V6 de 3.0 TDI si o unitate electrica de 94 kW integrata in cutia de viteze cu opt rapoarte. Astfel, puterea totala oferita de Q7 e-tron este de 373 de cai si 700 Nm. Sprintul 0 - 100 km/h se desfasoara in 6.0 secunde, iar consumul de carburant este de 1.7 litri la suta.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?