Din 2014 se vor face investitii in 9 autostrazi

Sectiuni Relevante

Din 2014 se vor face investitii in 9 autostrazi

Guvernul Romaniei a prezentat astazi lista cu lucrarile publice pe care doreste sa le trateze cu ceva mai mult respect din 2014. Conform colegilor de la Ziarul Financiar, lista include ceva mai multe proiecte de infrastructura, dintre care noua segmente de autostrada si drumuri expres.

Per total, regasim 21 de proiecte ce vor fi finantate din fonduri europene nerambursabile, fonduri rambursabile si fonduri apartinand bugetului de stat.

Conform aceleiasi liste, segmentele de drum care vor fi prioritare sunt: Lugoj-Deva (doua tronsoane), Sebes-TUurda, Orastie-Sibiu, Arad-Timisoara, Cernavoda-Constanta, Nadlac-Arad si Timisoara-Lugoj.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In plus, centura de sud a Bucurestiului va fi largita la patru benzi si va beneficia de un pasaj suprateran la intersectia DJ 602 Centura Bucuresti cu Domnesti. De asemenea, drumul national 56 Craiova-Calafat va fi reabilitat, iar ocolitoarele Deva-Orastie si Sibiu vor fi refacute la nivel de autostrada.

| de | Sursa: Automarket

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?