DMC a prezentat noul Ferrari 458 Spider Elegante

DMC a prezentat noul Ferrari 458 Spider Elegante

Pentru ca este vara, iar decapotabilele au inceput sa-si faca loc pe sosele, casa de tuning germana DMC s-a gandit sa pregateasca un pachet pentru Ferrari 458 Spider. Botezat Elegante, pachetul este descris de oficialii nemti drept o imbunatatire masiva, modelul italian vine cu un kit de caroserie aerodinamic.

Acesta este compus dintr-un splitter frontal nou, din praguri laterale mai late si dintr-un eleron discret pozitionat pe portbagaj. In plus, casa de tuning germana ofera o capota din fibra de carbon prevazuta cu prize de aer, carcase din acelasi material pentru oglinzile exterioare, suspensii sport si jante de 21 sau 22 de inch din aluminiu incaltate cu pneuri Pirelli Sport.

Desi inca nu avem un set de poze cu interiorul, oficialii DMC spun ca au imbracat scaunele lui 458 Spider Elegante cu o piele de inalta calitate, iar insertiile din fibra de carbon fac diferenta.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, unitatea V8 de 4.5 litri a fost resoftata si a primit un sistem de evacuare nou. In urma acestor modificari, motorul dezvolta 608 cai putere si 568 Nm, o crestere cu 38 CP si 28 Nm.

| de | Sursa: DMC

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?