DMC Ferrari 458 Italia Estremo Edizione - Primul teaser oficial

DMC Ferrari 458 Italia Estremo Edizione - Primul teaser oficial

Casa de tuning DMC Germany a publicat primul teaser oficial pentru viitorul Ferrari 458 Estremo Edizione. Pentru moment, versiunea DMC a lui 458 Italia se afla in curs de executie si conform oficialilor va oferi un look mult mai agresiv si performante mai bune.

La nivel exterior, Ferrari 458 Italia Estremo Edizione va beneficia de un spoiler frontal sport, de prize de aer modificate, de o capota din fibra de carbon si de un eleron supradimensionat. Multumita acestor modificari, viitorul supercar italian va cantari cu 60 de kilograme mai putin comparativ cu versiunea de serie.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru moment, tunerul german nu a vrut sa dezvaluie noile performante ale lui 458 Italia Estremo Edizione. De aceea, vom trece rapid in revista valorile cu care 458 Italia ne-a surprins intotdeauna. Supercar-ul italian vine cu un motor V8 de 4.5 litri ce dezvolta 570 de cai si 540 Nm. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 3.4 secunde, iar viteza maxima se opreste in dreptul valorii de 325 km/h.

| de | Sursa: DMC Germany

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?