Dodge Challenger Mopar expus la SEMA

Dodge Challenger Mopar expus la SEMA

Luna trecuta, Dodge a publicat un teaser foto cu viitorul Mopar Challenger. Astazi, cu ocazia evenimentului SEMA Show, producatorul de peste Ocean a prezentat noul Challenger Mopar. Acesta se vrea a fi unul dintre cele mai rare versiuni ale lui Challenger si vine vopsit fie in culoarea Bright White fie in nuanta Gloss Black.

Indiferent de culoare, acesta va primi si un set de dungi vopsite in nuanta Vopar Blue. Alaturi de aceste mici tertipuri colorate, Mopar ofera un set de jante de 20 de inch, o capota unica si alte accesorii de caroserie vopsite in negru.

La interior, regasim un set de scaune sport imbracate in piele Nappa si cusute cu ata in nuanta Mopar Blue. Pe tetiere gasim logo-ul Omega M, iar volanul in trei spite si placuta de identificare unica, completeaza modificarile din cabina.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Dodge Challenger Mopar va fi disponibil pentru comanda incepand cu luna martie, iar primele livrari vor fi facute din al doilea trimestru al lui 2014. Conform oficialilor americani, modelul va fi produs in doar 100 de unitati, pretul urmand sa fie anuntat in apropierea deschiderii listei de pre-comenzi.

| de | Sursa: Dodge

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?