Dodge Charger SRT Hellcat - Imagini si detalii oficiale

Dodge Charger SRT Hellcat - Imagini si detalii oficiale

Dodge a prezentat in cursul serii trecute noul Charger SRT Hellcat. Modelul de peste Ocean este descris drept cel mai rapid si puternic sedan din lume, iar ca argument aduce unitatea V8 de 6.2 litri capabila sa ofere 707 cai putere si 880 Nm.

Conform oficialilor americani, Dodge Charger SRT Hellcat alreaga un sfert de mila in 11 secunde, in timp ce viteza maxima se opreste in dreptul valorii de 328 km/h. Mai mult decat atat, repriza 0 - 160 - 0 are loc in doar 13 secunde.

La nivel exterior, Dodge Charger SRT Hellcat dispune de un kit de caroserie extrem de agresiv. Acesta include spoilere noi, praguri modificate, un difuzor nou si un eleron montat pe portbagaj. La final, amintim de evacuarea dubla si de jante din aluminiu de 20 de inch incaltate cu pneuri Pirelli P Zero.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, clientii viitorului Dodge Charger SRT Hellcat vor primi un volan sport, scaune imbracate in piele Nappa si Alcantara, un sistem audio cu 18 difuzoare Harman Kardon si, bineinteles, sistemul de infotainment Uconnect.

| de | Sursa: Dodge

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?