Doua noi intersectii de tip giratoriu pe Centura Bucuresti

Sectiuni Relevante

Doua noi intersectii de tip giratoriu pe Centura Bucuresti

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) împreună cu Poliția Română colaborează într-un proiect privind sistematizarea accesului din DN 1 în Centura București, zona pasajului Otopeni.

Acest proiect prevede realizarea a două intersectii de tip giratorii pe Centura București. Unul va fi situat la aproximativ 2950 m de pasajul rutier spre Mogoșoaia ( km 69+031), iar cel de-al 2-lea sens giratoriu se va construi la intersecția cu Strada Drumul Gării (zona Lukoil), respectiv la km 1+277.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Compania menționează că până la obținerea tuturor avizelor necesare demarării procedurii de amenajare a celor două intersecții și pentru familiarizarea participanților la trafic cu noua configurație a intersecției din zona Lukoil (km 1+277), s-a decis de comun acord cu conducerea Direcției Rutiere amenajarea sensului giratoriu în soluție provizorie. Aceasta se va face din parapet lestabil (plastic), urmând ca soluția definitivă să fie implementată pe teren în cursul anului 2017.

| de | Sursa: Digi24

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?