Doua tesere noi cu viitorul Ferrari F150

Doua tesere noi cu viitorul Ferrari F150

Ferrari continua campania sa de teasing pentru viitorul F150. De aceasta data, producatorul italian vine cu doua poze care ofera cateva detalii minore despre inlocuitorul lui Enzo.

Prima dintre acestea infatiseaza doua dintre cele patru tevi de esapament montate langa deflectorul de aer. Cel de-al doilea teaser cu F150 este putin cam neclar si pastreaza o aura misterioasa.

Dupa parerea unora aceasta ar fi o fotografie facuta partii posterioare ce releva doua aripi extrem de mari. Viitorul supercar din Maranello va fi produs in doar 499 de exemplare, fiecare avand un pret de pornire de 1.2 milioane de euro.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota lui Ferrari F150 regasim un sistem de propulsie hibrid care utilizeaza un motor V12 de 6.3 litri si un sistem HY-KERS ce vine la pachat cu doua motoare electrice.Daca ar fi sa ne luam dupa zvonurile aparute in presa, viitorul model din Maranello va beneficia de 920 de cai putere pusi pe o masa proprie de 1.100 de kilograme. Astfel, F150 va deveni cel mai puternic si rapid produs Ferrari de pana acum.

| de | Sursa: Ferrari

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?