Dubla traversare a Romaniei cu un BMW 520d xDrive si un singur plin de combustibil

Dubla traversare a Romaniei cu un BMW 520d xDrive si un singur plin de combustibil

BMW Romania s-a gandit sa demonstreze ca modelele bavareze nu sunt doar "nervoase" ci pot fi si blande cu buzunarele dumneavoastra.

Astfel, oficialii romani au pus la cale un test de consum ce presupunea traversarea tarii de la un capat la celalalt dus - intros. Traseul planificat pornea din Bucuresti cu directia Constanta. De la Marea Neagra, modelul bavarez revenea in Capitala, de unde era nevoit sa ia drumul Aradului, ca mai apoi sa se intoarca la Bucuresti.

Totul trebuia sa se desfasoare in doua zile si un singur plin de carburant. Masina aleasa pentru traseu a fost un BMW 520d xDrive facelift, versiune ce promite un consum de carburant mixt de 4.9 la suta. La volanul acestei versiuni s-a urcat instructorul BMW Fahrer Training, pilotul Claudiu David, insotit de copilotul Mihaela Beldie.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pe scurt, cei doi aveau de parcurs 1.550 de kilometri cu 70 de litri de motorina. La final, masina ar fi trebuit sa arate un consum maxim de 4.39 litri la suta. Dupa cateva peripetii datorate soferilor imprudenti, a infrastructurii slabe si a vremii capricioase, cei doi s-au intors la Bucuresti cu un consum record: 4.0 litri la 100 de kilometri.

| de | Sursa: Automarket

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?