El este noul BMW Seria 3 facelift

El este noul BMW Seria 3 facelift

BMW a prezentat astazi noul Seria 3 facelift. Mai mult, momentul a fost marcat si de faptul ca astazi, modelul de segment mediu al producatorului german implineste 40 de ani de la prima lansare.

La exterior, BMW Seria 3 facelift nu vine cu modificari majore. Vedem faruri full-LED, un set de stopuri cu aceeasi tehnologie si un difuzor spate modificat. Pentru interior, BMW a ales sa ofere materiale mai bune din punct de vedere calitativ, un head-up display revizuit si un sistem de navigatie imbunatatit.

Ca si pana acum, sub capota, BMW Seria 3 facelift va ascunde o multime de motorizari. Cele mai importante modificari constau in introducerea unitatii cu trei cilindri de 1.5 litri pe versiunea 318i, adoptarea unui motor de 2 litri pe varianta 330i si nu in ultimul rand aducerea in prim-plan a versiunii 340i.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Fanii motoarelor diesel se vor putea delecta acum cu motorul cu trei cilindri de 1.5 litri si 116 cai putere

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?