El este noul Ford S-Max

El este noul Ford S-Max

Ford a prezentat cea de-a doua generatie a lui S-Max. Asa cum deja stiti, monovolumul de peste Ocean a fost prefigurat de conceptul S-Max Concept, prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva din primavara anului trecut.

La nivel exterior vedem cum grila fata si blocurile optice s-au aliniat la noua directie de design Ford. La interior, S-Max preia o serie de accesorii de pe Mondeo. De asemenea, noul S-Max se lauda cu prmele scaune din segmentul MPV care se strang electric, in timp ce portbagajul hands-free apare si el in lista de optionale.

Pentru moment inca nu exita detalii despre motorizari insa cu siguranta vom vedea motorul de 2.0 litri TDCI de 118, 148 si 177 de cai putere. In dreptul motoarelor pe benzina, cel mai probabil vom face cunostinta cu 1.5 EcoBoost 158 de cai si 2.0 EcoBoost de 237 de cai.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cu detalii complete vom reveni dupa debutul modelului american de la Paris.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?