El este noul Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster

El este noul Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster

Oficialii Lamborghini au prezentat astazi noul Aventador LP700-4 Roadster, versiunea decapotabila a celui mai ravnit supercar din Sant'Agata Bolognese.

Noul model italian dispune de un acoperis detasabil fabricat din fibra de carbon ce cantareste doar 5.8 kilograme si poate fi stocat in compartimentul amplasat sub capota.

Montantii C au fost redesenati, iar in peisaj a aparut luneta actionata electric. In partea din spate, inginerii italieni nu au venit cu nicio modificare. La capitolul motorizare, vorbim despre acelasi agregat V12 de 6.5 litri capabil sa ofere 700 de cai putere. Sprintul de la 0 la 100 km/h este realizat de Aventador Roadster in 3 secunde, cu 0.1 secunde mai mult comparativ cu versiune coupe.

Asa cum ne-am obisnuit, puterea motorului cu 12 cilindri este transmisa rotilor prin intermediul unei cutii autmate cu sapte rapoarte, iar pentru a diminua consumul si emisiile de CO2, motorul lui Aventador Roadster dispune de sistemul de dezactivare a clindrilor si de tehnologia Start-Stop.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La exterior, varianta decapotabila a lui Lamborghini Aventador vine cu o culoare noua, "Light Blue", cu jante din aluminiu de 20 de inch pe fata si de 21 de inch pe spate.

| de | Sursa: Lamborghini

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?