El este noul Mercedes-Benz GLC

El este noul Mercedes-Benz GLC

Mercedes-Benz a prezentat in cursul serii trecute noul GLC. Dupa cum deja stiti, modelul producatorului german vine sa inlocuiasca vechiul GLK si adopta un look mult mai atragator, cu linii rotunjite. Pentru ca toata lumea sa fie fericita, Mercedes a pregatit un pachet AMG, dar si unul botezat Off-Road.

Dupa cum era de asteptat, interiorul este preluat in totalitate de la Clasa C, modelul pe care de altfel este bazat noul GLC. Habitaclul dispune acum de un sistem de infotainment care poate fi comandat fie cu un ecran de 7 inch, fie cu unul de 8.4 inchi.

Dar noul GLC este mai lung decat vehicul GLK cu 118 milimetri, ceea ce inseamna ca pasagerii vor avea si mai mult spatiu, iar portbagajul poate acomoda pana la 1.600 de litri.

Sub capota, Mercedes-Benz va oferi cinci motorizari diferite. Versiunea entry-level este asigurata de GLC 220d 4Matic. Motorul de 2,1 litri ofera 170 de cai putere si 400 Nm. Urmeaza versiunea GLC 250 d 4Matic, 250 4Matic si 300/300 4Matic (in SUA).

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noutatea in gama va fi reprezentata de varianta GLC 350 e 4Matic. Avem in fata un hibrid plug-in care promite 211 cai putere oferiti de motorul cu combustie interna si inca 116 cai oferiti de motorul electric. Acceleratia 0 - 100 km/h are loc in 5.9 secunde, iar viteza maxima se opreste in dreptul valorii de 235 km/h.

| de | Sursa: Mercedes-Benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?