Euro NCAP: Mazda CX-30, cel mai sigur model din 2019 in ceea ce priveste siguranta pasagerilor adulti

Sectiuni Relevante

Euro NCAP: Mazda CX-30, cel mai sigur model din 2019 in ceea ce priveste siguranta pasagerilor adulti

Noua Mazda CX-30 a obținut cinci stele, punctajul maxim, la testele Euro NCAP. După Mazda6 anul trecut și noua Mazda3 anul acesta, Mazda CX-30 este al treilea model care primește cinci stele conform noilor condiții de test, mai stricte, introduse în 2018.

Mazda CX-30 s-a comportat exemplar în toate categoriile de test Euro NCAP: Pasageri Adulți, Pasageri Copii, Siguranța Pietonilor și Sisteme de Asistență.

Cu un scor excepțional de 99% la categoria Pasagerilor Adulți, Mazda CX-30 a obținut punctaj maxim la impact frontal pe toată lățimea mașinii, la fel ca în cazul impactelor laterale cu alt obiect sau stâlp. La rândul său, sistemul Mazda Smart Brake Support a obținut punctaj maxim la viteze reduse, evitând coliziunea în toate scenariile.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Punctajul excelent din categoria Pasageri Copii, de 86%, a inclus note maxime la secțiunile sistem de fixare pentru copii și protecția copiilor la impact lateral. Teste pentru Siguranța Pietonilor au fost cotate cu 80%, maximul de puncte fiind înregistrate în secțiunea protecția picioarelor și a pelvisului. Un punctaj de 77% a fost obținut în categoria Sisteme de Asistență confirmă eficiența noii game de sisteme de siguranță complete i Activense din dotarea Mazda CX-30.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?