EuroNCAP a publicat rezultatele pentru Toyota Hilux, Kia Niro, Renault Scenic si Subaru Levorg

Sectiuni Relevante

EuroNCAP a publicat rezultatele pentru Toyota Hilux, Kia Niro, Renault Scenic si Subaru Levorg

Organizatie EuroNCAP a publicat rezultatele testelor de siguranta organizate in acesta luna. Masinile care au intrat sub stricta observatie a EuroNCAP au fost: Toyota Hilux, Kia Niro, Renault Scenic si Subaru Levorg.

Mentionam ca toate cele patru modele amintite mai sus au obitnut maximum de stele, insa avem de dat ceva explicatii. Acum cateva luni, EuroNCAP a introdus un sistem dublu de testare. Producatorii putea trimite catre EuroNCAP masini in echipare standard, dar si masini care dispuneau de echipamente de siguranta suplimentare. Astfel, EuroNCAP acorda doua calificative diferite pentru acelasi model.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Acesta lucru s-a intamplat si in cazul lui Kia Niro si Toyota Hilux. Niro a obtinut patru stele in testul cu versiunea de serie si cinci stele in testul cu versiunea echipata cu sisteme de siguranta suplimentara. Toyota Hilux s-a descurcat ceva mai slab in varianta de baza, modelul japonez obtinand doar trei stele. In varianta echipata cu sisteme de siguranta extra, Hilux a bifat cinci stele.

| de | Sursa: euroncap

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?