Exclusiv pentru piata din Romania. Dacia lanseaza seria limitata Duster connected by Orange

Sectiuni Relevante

Exclusiv pentru piata din Romania. Dacia lanseaza seria limitata Duster connected by Orange

Dacia lansează seria limitată Duster connected by Orange exclusiv pentru clienții din România. Noul venit în gama Duster se adresează celor care își doresc să beneficieze de avantajele tehnologiei mobile direct la bordul mașinii.

Seria Limitată Duster connected by Orange oferă în standard toate echipamentele disponibile pe versiunea superioară de echipare Prestige, la care adaugă dotări precum funcția mâini libere, multiview camera, avertizor pentru unghi mort și un pachet special Orange.

La exterior, se remarcă jantele de aliaj de 17”, design Maldive, ornamentele față și spate cu aspect de crom satinat, nuanță care se regăsește și pe carcasele oglinzilor exterioare. În plus, geamurile din spate și luneta au o tentă de culoare închisă. Interiorul beneficiază de volan și schimbător de viteze îmbrăcate în piele și de scaune față încălzite.

Concepută în parteneriat cu Orange România, seria limitată vine cu un pachet multimedia complet, care le permite pasagerilor să își ia la drum emisiunile preferate, filmele, muzica și toată distracția, cu cel mai rapid internet 4G.Pachetul special Orange oferă o tabletă Huawei MediaPad T3 de 9,6’’, un modem prin care se pot conecta la internet până la 10 utilizatori simultan, un încărcător auto ultra rapid, un suport de tetieră și o husă pentru tabletă.

De asemenea, Dacia propune și următoarele servicii include pentru o perioadă de 2 ani: 40 GB trafic lunar de internet mobil, în ţară şi în roaming UE, Orange TV Go cu acces la 80 de canale TV româneşti şi internaţionale, și HBO Go.

Seria Limitată Duster connected by Orange este disponibilă atât în configurație 4x2 (cu motorizările pe benzină SCe de 114 CP și TCe, în versiunile de 130 CP și 150 CP), cât și 4x4 (cu motorul pe benzină SCe de 114 CP și cu propulsorul diesel Blue dCi de 115 CP).

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Prețurile variază între 16.200 Euro ( TVA inclus) pentru versiunea 4x2, echipată cu motorul SCe de 114 CP și 19.900 Euro pentru versiunea 4x4, echipată cu motorul diesel Blue dCi de 115 CP.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?