Faceti cunostinta cu Dacia 1300 Concept 2014

Faceti cunostinta cu Dacia 1300 Concept 2014

Studentul Alexandru Bogdan Maris vine sa ne demonstreze ca si romanii au talent cand vine vorba de design. Din cate se pare, studentul nostru este un mare pasionat al automobilelor. In 2009, acesta ne-a delectat ochii cu Dacia Logan Coupe, insa, cireasa de pe tort abia acum a sosit.

Numele ei este Dacia 1300 Concept 2014. Asa cum probabil ati intuit, vorbim despre o versiune extrema a modelului care "a cladit Romania". In partea frontala, se observa liniile clasice ale unei Dacii. Si doar atat. Capota este una extrem de lunga, asemeni unui BMW Seria 6. Montantii fata sunt alungiti, iar din profil, Dacia 1300 Concept pare sa semene cu un shooting brake.

Partea posterioara vine cu un alt element clasic al unei Dacia 1300, si anume, pozitionarea busonului pentru rezervor. O alta asemanare cu "batrana doamna" ar fi si profilul oferit partii posterioare ce leaga montantul C de portbagaj.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noi ii uram mult succes lui Alexandru Bogdan Maris si speram ca in viitor sa ne mai incante si cu alte creatii originale.

| de | Sursa: Facebook MAB

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?