Faceti cunostinta cu interiorul lui Kia K9

Faceti cunostinta cu interiorul lui Kia K9

Kia se pregateste sa lanseze pe piata din Coreea noul K9, un model de segment mare ce se vrea a fi noua nava amiral a constructorului asiatic.

Daca acum doua luni puteam admira formele exterioare ale lui K9, de aceasta data, oficialii constructorului coreean au publicat o serie de fotografii cu interiorul noii nave amiral.

Habitaclul lui Kia K9 este unul demn de segmentul de lux, iar influentele BMW se resimt foarte tare in zona consolei centrale. Acolo, levierul schimbatorului de viteze, dar si butonul ce controleaza sistemul de infotainment ne duc cu gandul la modelele bavareze.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Tot in cadrul aceleiasi conferinte de presa, oficialii Kia au facut o scurta prezentare a motoarelor ce vor fi disponibile pe K9. Vorbim despre un V6 de 3.3 litri capabil sa produca 296 de cai si despre un V6 de 3.8 litri ce livreaza 329 de cai putere. De asemenea, o serie de spoturi publicitare au fost lansate pe internet pentru a populariza si mai mult viitoarea nava amiral a celor de la Kia.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?