Faceti cunostinta cu Mercedes-Benz SLS AMG Black Series

Faceti cunostinta cu Mercedes-Benz SLS AMG Black Series

Daca ieri seara v-am prezentat un teaser foto cu viitorul supercar preparat de AMG, astazi a venit momentul adevarului.

Asa cum am anticipat, Mercedes-AMG a dezvelit versiunea Black Series a lui SLS AMG. Modelul constructorului din Stuttgart vine cu acelasi motor V8 de 6.2 litri preparat sa dezvolte 631 de cai putere la 8.000 rpm si 648 Nm. Nemtii au modificat admisia, sistemul de racire si o serie de componente interne ale motorului pentru a putea livra herghelia amintita mai sus.

Multumita celor 631 CP, SLS AMG Black Series sprinteaza de la 0 la 100 km/h in 3.6 secunde, cu 0.2 secunde mai repede comparativ cu versiunea de serie. Viteza maxima a supercarului din Stuttgart este de 315 km/h, iar consumul mixt anuntat de producator este de doar 13.7 litri la 100 de kilometri.

La nivel estetic, SLS AMG Black Series vine cu extensii pentru spoilerul fata, cu praguri laterale noi si cu un deflector de aer modificat.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, nemtii au pregatit un eleron nou si un set de aripioare frontale menite sa creeze mai multa apasare aerodinamica. Din toata aceasta ecuatie, nu puteau lipsi jantele de 20 de inch si suspensiile sport remodelate. In final, germanii vin cu un sistem de franare nou si cu un diferential blocant electronic.

| de | Sursa: Mercedes

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?