Faceti cunostinta cu Mercedes SLS AMG Coupe Electric Drive

Faceti cunostinta cu Mercedes SLS AMG Coupe Electric Drive

Mercedes-Benz a venit la Salonul Auto de la Paris cu versiunea de serie a lui SLS AMG Coupe Electric Drive. Acesta va putea fi comandat incepand cu anul viitor pentru suma de 416.500 de euro.

Noul supercar electic al nemtilor din Stuttgart vine cu patru motoare electrice care ofera in total 751 de cai putere si 1.000 Nm. Multumita acestor valori, germanul are nevoie doar de 3.9 secunde pentru a ajunge la 100 km/h, in timp ce viteza maxima a fost limitata electronic la 250 km/h.

Fiecare motor electric ce angreneaza sub caroseria lui SLS AMG Coupe Electric Drive are o masa proprie de 45 de kilograme si poate atinge 13.000 rpm. Setul de baterii este alcatuit din 864 de celule ce pot fi reincarcate in trei ori multumita functiei quick-charge de 22kW.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru cei care vor adopta o priza clasica de 230V, bateriile isi fac plinul in aproximativ 20 de ore. Pentru ca vorbim despre un model electric, autonomia si masa proprie sunt doua dintre principalele probleme. Noua creatie germana este capabila sa va plimbe cu un singur "plin" pana la 250 de kilometri, in timp ce masa acestuia este mai mare cu 500 de kilograme compartiv cu un SLS AMG standard.

| de | Sursa: Mercedes-Benz

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?