Faceti cunostinta cu noua generatie Toyota Yaris

Faceti cunostinta cu noua generatie Toyota Yaris

Toyota a publicat primele poze si detalii cu noua generatie a modelului de clasă mică Yaris. Modelul producătorului nipon este dezvoltat pe o platformă nouă (GA-B), derivată din cea TNGA, arhitectură folosită pentru noul Corolla.

Deși dimensiunile generale sunt acum mai mici, noua platformă propune un amptament mai mare cu 50 de milimetri, lucru care înseamnă un plus în dreptul spațiului interior.

Din punct de vedere estetic, japonezii propun o evoluție a actualului design și nu o revoluție. Interiorul se remarcă prin materialele plastice noi și mai bune, dar și prin sistemul de infotainment care dispune de un ecran central mai generos. Totodată, Toyota introduce pe Yaris și un sistem head-up display cu diagonala de 10 inchi.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Până acum, oficialii Toyota nu au oferit detalii cu privire la motorizări, însă au menționat că Yaris va folosi a patra generație a sistemului hibrid dezvoltat de inginerii japonezi. În gama Toyota, acest sistem este oferit alături de motoare pe benzină de 1.5, 2.0 și 2.5 litri.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?