Faceti cunostinta cu noul BMW Seria 4 Coupe

Faceti cunostinta cu noul BMW Seria 4 Coupe

Publicatia germana Motor-Talk a prezentat astazi primele fotografii cu noul BMW Seria 4 Coupe. In cazul in care nu va amintiti, noul denumire va fi folosita pentru inlocuitorul lui Seria 3 Coupe, Convertible si Gran Coupe. La nivel estetic, versiunea de serie a modelului bavarez se aseamana foarte mult cu conceptul prezentat in cadrul Salonului Auto de la Detroit din acest an.

Noul Seria 4 Coupe are o lungime de 4.640 mm, cu 26 mm mai mult decat predecesorul sau, o latime de 1.830 mm si o inaltime de 1.360 mm. Ampatamentul masoara 2.810 mm, cu 50 de mm mai mult fata de vechea generatie.

Publicatia germana a oferit si motorizarile disponibile pe noul Seria 4 Coupe. Acesta va veni alaturi de unitatea diesel de 2.0 litri turbo de 181 de cai, dar si in compania motorului pe benzina tot de 2.0 litri capabil sa dezvolte 242 CP.

Varful de gama va fi 435i. Acesta soseste alaturi de unitatea de 3.0 litri twin-turbo de 306 cai putere. Toate motorizarile vor fi insotie fie de o cutie manuala cu sase rapoarte, fie de o transmisie automata cu opt viteze.

De asemenea, avem o serie de fotografii si cu versiunea 435i echipata cu pachetul M Sport. Aceasta dispune de kit-ul estetic specific diviziei M, dar si cu o serie de elemente de interior noi.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul BMW Seria 4 Coupe va fi dezvelit in mod oficial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, dar pana atunci asteptam un set complet de informatii si fotografii oficiale.

| de | Sursa: Carscoop

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?