Faceti cunostinta cu noul Cadillac CTS-V Coupe facelift

Faceti cunostinta cu noul Cadillac CTS-V Coupe facelift

Cadillac a publicat astazi primele imagini si informatii oficiale cu noul Cadillac CTS-V Coupe facelift. Modelul american este descris drept o versiune speciala si vine ca un cantec de lebada pentru actuala generatie a coupe-ului.

Noul Cadillac CTS-V Coupe facelift va fi oferit in nuantele Crystal White, Phantom Grey si Black Diamond, iar la exterior se face remarcat prin elementele de caroserie inchise la culoare, dar si prin etrierele vopsite in rosu.

La interior, clientii se vor delecta cu un set de scaune sport Recaro, cu accesorii din lemn, cu pedale din aliaj si cu un volan imbracat in catifea.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, Cadillac CTS-V Coupe facelift ascunde unitatea supraalimentata V8 de 6.2 litri capabila sa ofere 556 de cai putere si 746 Nm. Aceasta poate fi cuplata fie la o cutie manuala cu sase rapoarte, fie la o transmisie automata tot cu sase trepte. Conform americanilor, noul Cadillac CTS-V Coupe facelift va fi limitat la doar 500 de unitati, urmand ca pretul sa fie anuntat in apropierea lansarii oficiale.

| de | Sursa: Cadillac

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?