Faceti cunostinta cu noul Mercedes-Benz CLA

Faceti cunostinta cu noul Mercedes-Benz CLA

Mercedes a prezentat in cadrul unei conferinte speciale noul CLA. Modelul vine cu un design seducator, menit sa rupa inimile multor tineri si sa castige foarte multi fani.

La capitolul design, CLA vine cu un look asemanator cu cel al lui CLS, insa aerodinamica va fi punctul forte. Conform declaratiilor oficiale, CLA dispune de un coeficient de drag de 0.23, ceea ce inseamna ca vorbim despre cea mai aerodinamica masina produsa in serie.

Noul CLA are la baza platforma MFA, aceeasi structura cu care A-Class a impresionat inca de la prima strigare. In familia Mercedes, CLA va fi situat intre A-Class si C-Class, lansarea pe piata va avea loc in septembrie, iar pretul va fi anuntat in jurul acelei luni. Noul CLA masoara 4.630 mm in lungime, 2.032 mm in latime, 1.438 mm in inaltime, iar ampatamentul masoara 2.700 mm.

In Europa, Mercedes va oferi "puiul de CLS" cu diverse motorizari benzina si diesel, insa varful de gama va fi CLA 45 AMG, versiune ce beneficiaza de un motor de 2.0 litri cu patru cilindri capabil sa produca 350 de cai putere si 450 Nm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Desi Mercedes a prezentat noul CLA in cadrul unei conferinte speciale tinuta la Detroit, modelul nu va fi afisat la stand, nemtii optand pentru o prezentare internationala in cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.

| de | Sursa: Mercedes

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?