Faceti cunostinta cu noul Mercedes-Benz GLC Coupe facelift

Faceti cunostinta cu noul Mercedes-Benz GLC Coupe facelift

La doar cateva saptamani de la prezentarea lui GLC facelift, Mercedes-Benz a publicat primele fotografii si detalii referitoare la GLC Coupe facelift. Din punct de vedere estetic, nemtii nu aduc modificari majore: imbunatatiri la nivelul stopurilor si in dreptul farurilor, o grila usor modificata, spoilere noi si un difuzor spate reinterpretat.

Interiorul preia instrumentarul digital de bord cu diagonala generoasa (12.3 inch), iar consola centrala se axeaza in continuare pe un ecran "plutitor" care acum mizeaza pe sistemul de infotainment MBUX.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cele 5 motorizari pregatite de nemti sunt pentru toate gusturile: 2 pe benzina si 3 diesel. Cei care prefera un motor pe benzina pot alege urmatoarele versiuni: GLC Coupe 200 4Matic (197 CP si 320 Nm) si GLC Coupe 300 4Matic (258 CP si 370 Nm). Cei care vor un diesel pot alege urmatoarele versiuni: GLC Coupe 200d 4Matic (163 CP, 360 Nm), GLC Coupe 220d 4Matic (194 CP, 400 Nm) si GLC Coupe 300d 4Matic (245 CP, 500 Nm). Indiferent de alegerea facuta, nemtii propun o cutie automata cu 9 trepte si un sistem de tractiune integrala.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?