Faceti cunostinta cu noul Peugeot 2008. SUV-ul va avea si varianta electrica cu 310 kilometri autonomie

Faceti cunostinta cu noul Peugeot 2008. SUV-ul va avea si varianta electrica cu 310 kilometri autonomie

Peugeot a publicat primele poze și detaii oficiale despre noua generație a SUV-ului 2008. Modelul are la bază platforma CMP a grupului PSA și are o lungime de 4,3 metri.

Estetic, noul Peugeot 2008 a preluat o mare parte dintre elementele stilitice pe care le-am văzut în premieră pe noua generație 208. De asemenea, SUV-ul va fi disponibil și în versiuni GT și GT Line, fiecare dintre acestea fiind orientate către sportivitate.

Capacitatea portbagajului este acum de 434 de litri, iar interiorul va fi garnisit cu cea mai nouă versiune a sistemului i-Cockpit. Ecranul sistemului multimedia va avea o diagonală de până la 10 inchi.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Alături de motoarele clasice pe benzină și motorină, Peugeot introduce și o variantă electrică. Aceasta are un motor de 136 de cai putere, iar acumulatorii vin cu o capacitate de 50 kWh. În aceste condiții, autonomia anunțată de francezi va fi de 310 kilometri.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?