Faceti cunostinta cu noul Volvo V40 Cross Country

Faceti cunostinta cu noul Volvo V40 Cross Country

Suedezii de la Volvo au publicat primele imagini si informatii cu noul V40 Cross Country, un crossover ce are la baza platforma proaspatului hatchback scandinav.

Noul V40 Cross Country va fi prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris de saptamana viitoare. Noul model scandinav vine cu o serie de elemente noi si se bazeaza pe filozofia de design a lui XC70.

La exterior, vedem noile bare de protectie, noile praguri laterale si o grila fata restilizata. Pentru ca se doreste a fi un crossover, V40 Cross Country vine cu o garda la sol mai mare cu 40 mm comparativ cu hatchback-ul, in timp ce pe plafon gasim un set de bare pentru amarare.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La interior, singurele modificari apar la nivelul consolei centrale ce a primit o serie de ornamente noi. La capitolul motorizari, grecii de la publicatia 4Troxoi, spun ca V40 Cross Country va fi disponibil alaturi de toate unitatile lui V40, mai putin cea T3 de 1.6 litri si 148 CP.

| de | Sursa: Volvo

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?