Faceti cunostinta cu Volkswagen Polo R WRC

Faceti cunostinta cu Volkswagen Polo R WRC

In urmatoarele randuri veti face cunostinta cu cel mai puternic Volkswagen Polo creat vreodata.

Acesta poarta denumirea de Polo R WRC, dispune de 220 de cai putere si va fi produs in doar 2.500 de exemplare.

La exterior, Polo R WRC vine cu un spoiler fata restilizat, cu o grila noua, cu o caroserie vopsita in alb si albastru si cu jante de 18 inch Cagliari. Sub capota, regasim motorul de 2.0 litri turbo cu patru cilindri. Asa cum afirmam si mai sus, acesta produce 220 de cai, cu 40 CP mai mult comparativ cu versiunea GTI si dezvolta un cuplu motor de 350 Nm.

Multumita acestor valori, Polo R WRC poate sprinta de la 0 la 100 km/h in 6.4 secunde, cu o secunda mai bine fata de Polo GTI si cu 2 zecimi mai repede comparativ cu Golf 7 GTI.

Desi, Volkswagen nu a prezentat nicio imagine cu interiorul lui Polo R WRC, stim ca acesta va beneficia de scaune speciale, de un volan imbracat in piele ALcantara, de pedale din aluminiu, in timp ce consola centrala va fi dominata de ecranul destinat navigatiei.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In Germania, pretul pentru achizitia unui exemplar Polo R WRC este de 33.900 de euro.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?