Felix Baumgartner - Imaginea Volkswagen Amarok Canyon

Felix Baumgartner - Imaginea Volkswagen Amarok Canyon

In cadrul Salonului Auto de la Hanova, destinat vehiculelor comerciale, Volkswagen a prezentat lumii editia speciala Amarok Canyon. Incepand de astazi, Felix Baumgartner, eroul care a sarit din stratosfera, a devenit imaginea versiunii Amarok Canyon.

Alaturi de Felix Baumgartner, Volkswagen a mai semnat parteneriate de imagine cu Hannah Whiteley, campioana de Freestyle si Kitesurfing si Thomas Litscher, campion Cross-Country.

Volkswagen Amarok Canyon are la baza versiunea Trendline a pick-up-ului german. Acesta vine cu o serie de panouri de protectie, cu un roll-bar si cu jante de 17 inch. Pachetul estetic este completat de blocuri optice pe fundal negru, un spoiler in aceeasi culoare plus o serie de blocuri optice aditionale.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In plus, Volkswagen Amarok Canyon poate fi comandat in culoarea Cooper Orange. La interior, clientii se vor delecta cu scaune partial imbracate in piele, cusaturi contrastante si accesorii cromate. Sub capota, regasim doua unitati diesel, ambele disponibile in doua versiuni de putere. Resursele vor fi puse in valoare cu ajutorul unei transmisii manuale cu sase rapoarte si prin intermediul unui sistem de tractiune integrala.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?