Ferrari 458 Challenge a debutat

Ferrari 458 Challenge a debutat

Noul Ferrari 458 Challenge a debutat azi la cea de a 35-a editie a Salonului Auto de la Bologna, model ce este de fapt o versiune mai usoara si mai rapida 458 Italia care va participa la competitia unic-fabricant ce va incepe in primavara lui 2011.

Ferrari 458 Challenge, la fel ca si modelul de strada, este propulsat de un motor V8 de 4.5 litri ce dezvolta 570 cai putere la 9,000 rpm, dar care dispune de o transmisie optimizata dual-clutch F1, ce garanteaza un cuplu mai mare la turatii mai mici, si un diferential E-Diff, o premiera pentru un model de curse Ferrari.

Ferrari 458 Challenge este construit din materiale ultrausoare precum fibra de carbon si Lexan si vine echipat cu o suspensie de curse cu arcuri mai rigide si amortizoare single-rate.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, Ferrari 458 Challenge are garda la sol mai joasa cu 30 mm si dispune de un set de jante forjate de 19 inch din aliaj usor imbracate in pneuri Pirelli slick si un sistem de franare Brembo CCM2, la fel ca modelul 599XX.

| de | Sursa: Ferrari

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?