Ferrari 458 Challenge

Ferrari 458 Challenge

Dupa cum am mentionat intr-un articol anterior, era doar o chestiune de timp pana cand fabricantul auto italian va prezenta detaliile oficiale ale noului model Ferrari 458 Challenge.

Propulsia noului Ferrari 458 Challenge este asigurata de un motor V8 de 4.5 litri ce dezvolta 570 cai putere la 9,000 rpm, iar dintre modificarile primite pentru a fi un vehicul de curse amintim de cutia de viteze F1 dual-clutch, o noua suspensie, amortizoare mai rigide plus un set de jante de 19 inch de curse.

Noul Ferrari 458 Challenge are garda la sol cu 30 mm mai joasa decat modelul standard, iar pentru a tine in frau cei 570 cai putere, noul 458 Challenge a primit un sistem de franare Brembo CCM2 care echipeaza si modelul 599XX. Ca o noutate, Ferrari 458 Challenge este oferit cu sistem de calibrare ABS, setari F1-Trac si E-Diff prin intermediul comenzilor de pe volan. De asemenea, forta laterala ce se poate obtine la volanul acestui model este de 1.6 G.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru noul Ferrari 458 Challenge urmeaza a fi anuntat.

| de | Sursa: Ferrari

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?