Ferrari 458 Italia modificat de DMC

Ferrari 458 Italia modificat de DMC

Casa de tuning germana DMC si-a unit fortele cu Luxury Custom pentru a da nastere unui kit exterior pentru Ferrari 458 Italia.

Mai intai, elvetienii de la Luxury Custom au imbracat supercar-ul italian in pachetul Elegante pregatit de DMC. Acesta ii ofera lui 458 Italia un look mult mai agresiv si mai sportiv decat versiunea oferita de producatorul din Maranello.

In parte frontala distingem o fusta speciala pentru spoiler ce se continua cu pragurile laterale mult mai generaose si se incheie cu spoilerul spate modificat si flancat de un difuzor de aer nou. In ceea ce priveste vopseaua, nemtii au optat pentru negru, iar ca pachetul sa fie complet, stopurile spate si geamurile au acum o tenta inchisa. In contrast cu aceasta tema, vine vopseaua galbena folosita pentru pictarea etrierelor.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru moment, oficialii DMC nu au anuntat nicio modificare a pachetului de putere. Astfel, Ferrari 458 Italia se bucura de acelasi motor V8 de 4.5 litri capabil sa dezvolte 570 de cai putere si 540 Nm.

| de | Sursa: Ferrari

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?