Ferrari 458 Spider - Poze, Detalii si Video

Ferrari 458 Spider - Poze, Detalii si Video

Fabricantul italian de supermasini a dezvaluit noul Ferrari 458 Spider cu putin inainte ca acest model sa debuteze in septembrie la Salonul Auto din Frankfurt 2011.

Propulsia noului Ferrari 458 Spider este asigurata de un motor cu aspiratie naturala V8 de 4.5 litri, acelasi motor ce echipeaza si modelul cu acoperis rigid de tip hard top.

De asemenea, Ferrari 458 Spider se foloseste si de aceeasi transmisie dual clutch F1 ca si modelul 458 Italia, dar, conform companiei auto, acest model decapotabil a primit o serie de optimizari pentru a asigura un maxim de confort atunci cand plafonul este decapotat.

Plafonul folosit de noul Ferrari 458 Spider este cu 25% mai usor decat un plafon soft top traditional, acesta fiind fabricat din aluminiu, si se deschide / inchide in doar 14 secunde. Partea din spate a masinii a fost modificata pentru a oferi o circulatie optima a aerului si propune un deflector de aer reglabil electric, iar palfonul se poate actiona pana la viteze de 200 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului Ferrari 458 Spider urmeaza a fi anuntat.

| de | Sursa: Ferrari

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?