Ferrari 599 GTB Fiorano HGTE Sport Package poze si detalii

Ferrari 599 GTB Fiorano HGTE Sport Package poze si detalii

Prezentat la Salonul Auto de la Geneva, noul model Ferrari, Ferrari 599 GTB Fiorano HGTE sport Package, bazat pe pachetul modelului standard GTB Fiorano, este o combinatie perfecta a placerii de a conduce si o manevrabilitate imbunatatita.

In comparatie cu modelul standard, noul Ferrari 599 GTB Fiorano HGTE Sport Package, a primit o serie de elemente de design sport precum, o noua grila fata, jante din aliaj de 20 inch, un nou sistem de evacuare si o garda la sol mai joasa, scaune sport si noi elemente de interior cu insertii din fibra de carbon.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Ferrari 599 GTB Fiorano HGTE Sport Package vine echipat cu un motor de 6.0 litri, in 12 cilindri, ce dezvolta 620 cai putere la 7.600 rpm, supermasina accelerand de la 0 la 100 km/h in 3.7 secunde. Viteza maxima a noului model Ferrari este de 330 km/h, pupterea fiind trimisa catre roti prin intermediul unei cutii de viteze F1, care permite trecerea de la o treapta de viteza la alta in doar 100 milisecunde.

| de | Sursa: Ferrari

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?