Ferrari a lansat noul FXX K Evo

Ferrari a lansat noul FXX K Evo

Ferrari a prezentat weekendul trecut noul FXX K Evo. Modelul foloseste platforma lui Ferrari LaFerrari, dar se adreseaza doar circuitului si doar anumitor competii care nu fac parte din calendarul FIA.

Noul Ferrari FXX K Evo reprezinta un upgrade adus lui FXX K. Italienii il vor produce intr-o editie limitata, dar pot oferi pachetul Evo celor care deja detin un FXX K.

Cea mai importanta noutate consta aparitia unui eleron spate fix. In urma unor mici modificari aerodinamice, FXX K Evo produce cu 23% mai multa apasare aerodinamica. Suspensiile au fost modificate si ele pentru a face fata noilor forte. Interiorul ofera un volan nou si un ecran de 6.5 inch.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Motorizarea a ramas aceeasi. Ferrari FXX K foloseste un motor pe benzina V12 de 6.3 litri care produce 890 de cai si 750 Nm si un motor electric de 190 de cai. In total, sistemul hibrid ofera 1.050 de cai putere si peste 900 Nm.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?