Ferrari a prezentat noul SF90 Stradale, primul plug-in hybrid din istoria constructorului

Ferrari a prezentat noul SF90 Stradale, primul plug-in hybrid din istoria constructorului

Ferrari a prezentat noul SF90 Stradale, primul model cu sistem de propulsie plug-in hybrid din istoria constructorului italian. Noul supercar are la bază o platformă nouă mai rigidă cu 40% comparativ cu vechea arhitectură.

Modelul producătorului din Maranello folosește un motor V8 de 4.0 litri derivat din cel de 3.9 litri folosit pe versiunea 488 Pista. Motorul cu combustie internă dezvoltă 780 de cai putere și 800 Nm.

Alături de acesta se află alte trei motoare electrice, două pe puntea față și unul pe puntea spate. În aceste condiții, supercar-ul oferă tracțiune integrală. Cele trei motoare electrice oferă un total de 220 de cai putere. Per total, sistemul plug-in hybrid dezvoltă 1.000 de cai putere.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Accelerația 0-100 km/h se desfășoară în 2.5 secunde, iar viteza maximă se oprește la 340 km/h. Bateria cu o capacitate de 7.9 kWh promite o autonomie electrică de până la 25 de kilometri.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?