Ferrari Enzo 2012 detalii

Ferrari Enzo 2012 detalii

Intr-un interviu recent, seful companiei italiene Amedeo Felisa a afirmat ca noua generatie Ferrari Enzo 2012 va fi propulsata de un motor V8 sau de un motor V6 twin turbocharged cu injectie directa.

Felisa a mai adaugat ca motorul in 6 cilindri nu face parte din planurile lor pentru noul Ferrari Enzo 2012, clientii companiei inca preferand motoarele mari pentru super masinile lor.

Perceptia tuturor este ca o cilindree mai mare inseamna mai multa putere, asa ca cei de la Ferrari au gasit o alternativa, folosind o tehnologie hibrida pentru motoarele lor V8 si V10.

De asemenea, Amedeo Felisa a mentionat ca spre deosebire de modelele de productie in masa, noul Ferrari Enzo 2012 va folosi extensiv componente din fibra de carbon, acest model nefiind menit sa fie folosit in viata de zi cu zi.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Argumentul din spatele acestei decizii este ca nici un fabricant auto nu stie cat de sigura si rezistenta e fibra de carbon pe termen lung.

| de | Sursa: Autocar

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?