Ferrari F-150 confirmat oficial pentru Geneva

Ferrari F-150 confirmat oficial pentru Geneva

Oficialii Ferrari au confirmat ca vor lansa noul supercar F-150 in cadrul Salonului Auto de la Geneva, pe 5 martie, chiar in prima zi dedicata presei.

Noul model din Maranello va fi cunoscut drept succesorul lui Enzo si va prelua o serie de tehnologii din Formula 1 pentru a oferit performante de top.

Conform unor zvonuri aparute in Italia, viitorul model Ferrari va fi produs in doar 499 de exemplare, fiecare avand un pret de pornire 1.2 milioane de euro.

Sub capota lui Ferrari F-150 regasim un sistem de propulsie hibrid care utilizeaza un motor V12 de 6.3 litri si un sistem HY-KERS ce vine la pachat cu doua motoare electrice.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Daca ar fi sa ne luam dupa zvonurile aparute in presa, viitorul model din Maranello va beneficia de 920 de cai putere pusi pe o masa proprie de 1.100 de kilograme. Astfel, F-150 va deveni cel mai puternic si rapid produs Ferrari de pana acum.

| de | Sursa: Ferrari

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?