Ferrari F12 Berlinetta reinterpretat de DMC Tuning

Ferrari F12 Berlinetta reinterpretat de DMC Tuning

Casa de tuning german DMC este celebra pentru pachetele oferite modelelor produse de Lamborghini.

De aceasta data, nemtii au vrut sa incalce putin regula de aur si si-au indreptat atentia catre Ferrari F12 Berlinetta. DMC Tuning a creat astfel un pachet de caroserie cu adevarat agresiv, dar si un kit de performanta pentru bestia din Maranello.

Multumita unui sistem nou de evacuare din titan, tunerii din Duesseldorf au reusit sa scoata din motorul V12 de 6.2 litri 764 de cai putere, cu 24 de cai mai mult decat versiunea de serie. Datorita acestei modificari, modelul italian poate alerga acum cu 350 km/h.

Pentru a pune pe sosea noua putere, germanii au decis sa vina cu un set de jante speciale de 21 de inch pe fata si 22 de inch pe spate pe care le-au incaltat cu pneuri Pirelli Sport Tyres.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La nivel estetic, toate piesele inlocuite sunt fabricate din fibra de carbon. Vorbim despre un splitter mult mai proeminent, despre o capota prevazuta cu prize de aer, praguri laterale mult revizuite, un eleron nou si o priza de aer pozitionata pe plafon.

| de | Sursa: DMC Tuning

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?