Ferrari F12 Berlinetta Middle East Edition pregatit de DMC

Ferrari F12 Berlinetta Middle East Edition pregatit de DMC

Casa de tuning DMC Germany a creat un pachet special pentru Ferrari F12 Berlinetta. Acesta a fost botezat SPIA Middle East, ofera un plus de agresivitate si putere supercar-ului italian si este destinat, dupa cum ii spune si numele, Orientului Mijlociu.

La nivel estetic, Ferrari F12 Berlinetta a primit o multime de elemente din fibra de carbon. Amintim aici capota, spoilerul frontal, pragurile laterale, eleronul si priza de aer de pe plafon. Caroserie a fost vopsita in galben, iar pe centrul acesteia, din fata si pana in spate a fost pictata o dunga de culoare neagra, in stil racing. Finalul aduce cu sine un set de jante de 21 de inch pe fata si 22 de inch pe spate, incaltate cu pneuri Pirelli Sport.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru ceva mai multa drama, DMC Germany a pregatit o evacuare noua si a recalibrat unitatea ECU. Astfel, motorul V12 de 6.2 litri al lui F12 Berlinetta dezvolta acum 766 de cai putere comparativ cu cei 740 CP oferiti de producatorul italian. In aceste conditii, viteza maxima a crescut si ea de la 340 km/h la 354 km/h.

| de | Sursa: DMC Germany

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?