Ferrari F12 Berlinetta preparat de Novitec Rosso

Ferrari F12 Berlinetta preparat de Novitec Rosso

Casa de tuning germana Novitec Rosso a venit cu o propunere interesanta pentru Ferrari F12 Berlinetta.

Nemtii au decis ca supercar-ul din Maranello mai are nevoie de ceva putere, motiv pentru care au dat nastere unui pachet de performanta.

Multumita unei resoftari a unitatii ECU, germanii au reusit sa mai storca putini cai din motorul V12 de 6.2 litri. Vorbim acum despre 763 CP la 8.500 rpm si despre 703 Nm la 6.300 rpm. Cu noile valori, supercar-ul italian reuseste sa ajunga pana la 345 km/h, cu 5 km/h mai mult comparativ cu versiunea oferita de Ferrari.

Pentru a putea pune corect pe sol cei 763 CP, Novitec Rosso vine si cu jante de 21 de inch pe fata si 22 de inch pe spate, ambele seturi fiind echipate cu pneuri de inalta performanta de la Pirelli.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Multumita suspensiei sport imbunatatite, creatia Novitec Rosso se poate apropia de sol pana la 40 mm, insa germanii ofera si un sistem de ridicare a garzii la sol atunci cand soferul este nevoit sa treaca peste anumite denivelari. Mai mult decat atat, sistemul de evacuare a fost modificat, iar clientul poate schimba sunetul produs de al sau F12 Berlinetta.

| de | Sursa: Novitec Rosso

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?