Ferrari F430 Scuderia preparat de Wimmer RS

Ferrari F430 Scuderia preparat de Wimmer RS

Dupa ce v-am prezentat detaliile si pozele cu Porsche 911 GT2 Speed de 827 cai putere, Wimmer RS a facut publice pozele si detaliile unui nou suercar preparat de ei ce va fi prezentat la Essen Motor Show, si anume Ferrari F430 Scuderia.

Wimmer Ferrari F430 Scuderia a primit un kit de putere care ofera supercarului italian un extra de 38 cai putere. Kitul celor de la Wimmer RS pentru Ferrari F430 Scuderia include un nou sistem de evacuare si un nou software pentru motor.

Noul sistem de evacuare, fabricat manual, optimizeaza presiunea dinamic si dispune de doua convertoare catalitice sport si de un sistem de control al valvelor.

Primind aceste modificari, Wimmer Ferrari F430 Scuderia accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3.84 secunde, iar viteza maxima este de 321 Km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Wimmer Ferrari F430 Scuderia a primit si un sistem hidraulic KW Hydraulic Lift System care permite ridicarea garzii la sol cu 45 mm pe axul din fata si de asemenea, a mai primit si un nou set de jante negre de 19 inch BBS FI impreuna cu penuri de performanta Dunlop.

| de | Sursa: Wimmer RS

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?