Ferrari FF tunat de DMC

Ferrari FF tunat de DMC

Primul tuner ce a abordat modelul Ferrari FF vine din Germania si se numeste DMC. Acesta a dezvoltat un program denumit Maximus ce propune o serie de upgradeuri estetice si de performante.

Chiar daca la prima vedere pachetul Maximus pare sa includa la exterior doar cateva modificari estetice discrete, Ferrari FF tunat de DMC a primit panouri din fibra de carbon ce le inlocuiesc pe cele originale, bare de protectie restilizate, un difuzor spate masiv si un eleron spate mic.

Multumita acestor modificari, Ferrari FF Maximus este cu 70 kg mai usor decat modelul standard. Cat despre performante, puterea dezvoltata de motor a fost crescuta la 888 cai putere multumita noului supercharger, noului sistem de evacuare, injectoarelor mai mari si noului intercooler.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Aceste modificari ii permit noului DMC Maximus Ferrari FF sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 3.2 secunde si sa atinga viteza de top de 340 km/h.

| de | Sursa: DMC

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?