Ferrari FXX K dezvolta 1.050 de cai putere si are un look infiorator

Ferrari FXX K dezvolta 1.050 de cai putere si are un look infiorator

Ferrari a prezentat astazi noul FXX K, versiunea de circuit a lui LaFerrari. Modelul italian va fi oferit doar unor clienti speciali, care in urmatorii ani vor fi integrati intr-un program de test.

La exterior, Ferrari FXX K vine cu un look extrem de agresi menit sa devine wallpaper de dormitor instant. Partea frontala vine acum cu o serie de spoilere imbunatatite, prizele de aer au fost modificate, pragurile laterale inlocuite, iar in zona posterioara eleronul are acum doua aripiare de ajutor pe partile laterale.

La interior, butonul Manettino are cinci pozitii si cu ajutorul sau soferul poate regla modul de implicare al sistemelor electronice in comportamentul masinii.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota, unitatea V12 de 6.2 litri dezvolta 860 de cai putere, iar cea electric se lauda cu 190 de cai. In total, hypercar-ul de circuit al italienilor produce 1.050 de cai putere si mai bine de 900 Nm. In ceea ce priveste performantele pe circuit, aceastea inca nu au fost anuntate de producator.

| de | Sursa: Ferrari

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?