Ferrari LaFerrari EVOXX - studiu de design

Ferrari LaFerrari EVOXX - studiu de design

Ferrari a strans ropote de aplauze atunci cand a dezvelit noul supercar LaFerrari in cadrul Salonului Auto de la Geneva de anul acesta. Astazi, designer-ul Luca Polizzotto vine cu un studiu de design bazat pe ultimul model din Maranello.

Designerul din Milano si-a imaginat o versiune destinata circuitului ce beneficiaza de un look mai agresiv si care poarta denumirea de EVOXX. Polizzotto a desenat un eleron alcatuit din doua bucati, in timp ce partea centrala a capotei, oglinzile si panourle laterale vin vopsite in alb.

In cazul in care o asemenea versiune ar fi luata in considerare de oficialii italieni, cu siguranta acesta va fi disponibila doar prin programul Ferrari Corse Clienti.

In cazul in care ati uitat, noul LaFerrari beneficiaza de aportul unui V12 de 6.262 de centimetri cubi. Unitatea produce 800 de cai putere la 9.000 rpm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Unitatea conventionala este asistata indeaproape de un motor electric capabil sa dezvolte 160 de cai. In total, cele doua unitati montate pe LaFerrari dezvolta 950 CP si 900 Nm. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in mai putin de 3 secunde, in timp repriza 0 - 300 km/h are loc in 15 secunde.

| de | Sursa: Carscoop

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?