Ferrari LaFerrari FXX - un nou studiu de design

Ferrari LaFerrari FXX - un nou studiu de design

Inca de la lansare, Ferrari LaFerrari a atras o multime de admiratori. Desi noul supercar din Maranello este un model extrem, exista persoane care si-l imagineaza pe succesorul lui Enzo in versiuni mult mai potente si mai agresive.

Acum cateva saptamani, v-am prezentat o randare a lui LaFerrari, botezata EVOXX si conceputa de designerul Luca Polizzotto, iar acum a venit randul celor de la RX82 Workchop sa-si imagineze o versiune extrema a noului supercar italian.

Noul studiul de design poarta denumirea de FXX si a fost inspirat de celebrul Ferrari FXX, versiune ce avea la baza modelul Enzo. La nivel estetic, vedem un kit de caroserie mult mai agresiv si mai sportiv orientat 100% catre circuit. Asa cum era normal, pachetul exterior a fost puternic influentat de Ferrari FXX.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Modelul amintit mai sus a fost produs intre 2005 si 2007, iar Ferrari a fabricat doar 30 de unitati. La acel moment, FXX beneficia de cele mai avansate tehnologii concepute de Ferrari, dar si de un pret pe masura: 1.8 milioane de dolari. In cazul in care, Ferrari va avea in plan dezvoltarea unei astfel de versiuni, cu siguranta vom avea de asteptat cativa ani, deoarece noul LaFerrari a primit cele mai noi tehnologii de care dispune producatorul din Maranello.

| de | Sursa: Top Speed

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?