Ferrari spune definitiv adio cutiilor automate

Ferrari spune definitiv adio cutiilor automate

Ferrari a incetat de ceva vreme sa mai ofere cutii de viteze manuale pe modelele sale. Totusi, in ultima perioada, mai multi producatori de masini sport au revenit la aceasta traditie prin oferirea unor editii speciale care sa aiba transmisii manuale.

Totusi, Ferrari spune ca era manualelor s-a incheiat in uzina de la Maranello. Informatiile au venit de la unul dintre sefii de tehnologie din cadrul Ferrari. Cutiile manuale nu vor atinge niciodata capacitatile unei transmisii automate, iar solutia cu doua ambreiaje va continua sa fie folosita in Maranello.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In plus, investitiile pentru dezvoltarea unei transmisii manuale ar fi mult prea mari, iar acestea nu vor aduce niciodata un plus. Ultimul Ferrari care a fost oferit cu o cutie manuala a fost prima varianta a lui California. Conform unui sef de marketing, intre trei si cinci astfel de versiuni au fost cumparate.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?